KAS MES ESAME?

“Pastatų sistemos” tai įmonė apjungusi geriausius pastatų inžinerinių sistemų “HVAC” angl. (heating, ventilation, air conditioning) specialistus projektavimo, montavimo, remonto ir priežiūros srityje. Įmonė dirba tiek privačiame sektoriuje tiek valstybiniame ir stengiasi maksimaliai tenkinti kiekvieno kliento poreikius, neatsižvelgiant į jo mąstą. “Pastatų sistemos” gali pasiūlyti pilną sistemų diegimo kompleksą nuo objekto apžiūros, pasiūlymo paruošimo, projektavimo, techninių sąlygų sudarymo, montavimo ir remonto darbų bei sistemų paleidimo ir galutinės techninės dokumentacijos paruošimo.

Eduardas Jermolajevas

Direktorius

Kokybiškas klientų aptarnavimas

Avarinis servisas 24/7

Elektroninis gedimų registravimas

Ką mes siūlome

Mes siūlome visų pastate esančių inžinerinių sistemų profesionalius sprendimus, pritaikytus kiekvienam klientui pagal poreikius.

Mes teikiame avarinio serviso paslaugas

Servisas

Susisiekite (avarija@pastatusistemos.lt)

Siekiame įsitraukti kuo ankstesniame projektavimo etape tam, kad galėtumėme efektyviau valdyti projektą bei kuo anksčiau nustatyti galimus iššūkius. Galime pasiūlyti efektyvius sprendimus tam, kad sušvelnintume galimus pokyčius po.

Avarinė pagalba

Oro kondicionierių remontas

Vėdinimo sistemos remontas

Šildymo sistemos remontas

Automatikos sistemų remontas

Elektros sistemų remontas

MŪSŲ KOMANDA

Patyrę aukšto lygio profesionalai

Patikimų gamintojų produktai

Nauja mūsų el.parduotuvė!

Patikimiausių ir geriausių rinkoje gamintojų asortimentas, įrenginių skaičiuoklė, nemokamos konsultacijos, atsiskaitymas lizingu. Užsisakykite prekės internetu, o mes pasirūpinsime montavimu. Jūsų patogumui - viskas iš vienų rankų!

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

Sekite mūsų naujienas ir mintis, kurios yra susijusios su vėdinimo bei šildymo sistemomis, oro kondicionavimu bei oro srautų matavimu.

Pastatų sistemos yra A klasės privačių ir komercinių objektų priežiūros lyderis Lietuvoje. Nuo pat įmonės įkūrimo.

Mūsų adresai

Šeškinės sodų 12-58, Vilnius

Bijūnų g. 9-9, Klaipėda

Pušų skg. 3, Rokiškis

Darbo laikas

I-V, 9-17 val.